Lars Eirik 3.jpg

Lars Eirik Norman

Partner/Daglig leder

 
 
 

Lars Eirik har vært autorisert regnskapsfører siden 2006, og er også registert revisor.

Han har vært nestleder hos Visma Services AS i Ski, og var daglig leder i et større autorisert regnskapsbyrå fra 2013 til mai 2020. 

Bistand i skatterelaterte spørsmål, selskapsstrukturer, råd og veiledning er noe av det Lars Eirik har drevet mest med, i tillegg til regnskapsføring for bedrifter innenfor de aller fleste næringer. Han har også erfaring innen primærnæringen fiske og fangst. 

Lars Eirik holder til i Moss.

  • LinkedIn
Katinka 1.jpg

Katinka Eikebråten Partner/Regnskapskonsulent

Katinka jobber deltid i Freino Regnskap, og jobber i tillegg som flyvertinne. Hun har Bachelor og fagbrev innen reiseliv, og har studert økonomi, regnskap og bedriftsøkonomi. De siste årene har hun jobbet med regnskap for små og mellomstore selskap innenfor trening, servering, fotografi/film, og byggebransjen. 

Katinka holder til i Ski, men reiser gjerne ut til kunder over hele Østlandet. 

  • LinkedIn
Jørn-Anders 1.jpg

Jørn-Anders Frydenlund Partner/Regnskapskonsulent

Jørn-Anders holder til i Moss, og har en bachelor i ØKAD fra høgskolen i Østfold. Han har 12års erfaring fra regnskapsbyrå, og er godt kjent med flere forskjellige regnskapssystemer. 

Han har erfaring med regnskap for kunder fra flere ulike bransjer gjennom årene, og har hatt flest kunder fra byggebransjen, renhold og service, kafé, frisør, inkasso, og  Norskregistrert Utenlandsk Foretak (NUF)

  • LinkedIn

Refsnesbakken 2B, 1518 Moss​

  • LinkedIn
  • https://www.facebook.com/Freino-Regnskap-As-112923920453225/?__xts__%5B0%5D=68.ARDZRndvPvWO-39QMqnj-
  • Black Twitter Icon
Ta kontakt

 Created by THROUGHHORIZON