top of page

Freino Regnskap AS

Om oss

Freino Regnskap AS startet opp i juni 2020, med formålet om å drive med regnskap fra A til Å, samt rådgivning og konsulenttjenester. 

Vi er et lite byrå basert i Moss, og har ansatte med flere års erfaring. Per 01.01.21 er vi tre ansatte, to på fulltid. Hos oss står kundeservice og kvalitet i fokus hele veien! Vårt mål er å levere regnskap med kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi ønsker å være en rimelig regnskapsfører, som hjelper kundene våre til bedre forståelse av regnskap og til å bedre resultatet.  

Vi jobber hele tiden for å utvikle oss videre, slik at våre kunder skal få oppdatert og effektiv hjelp hele veien. 

Freino Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå, og er medlem av Regnskap Norge.

Lars Eirik 3.jpg

Lars Eirik Norman

Partner/Daglig leder

 
 
 

Lars Eirik har vært autorisert regnskapsfører siden 2006, og er også registert revisor.

Han har vært nestleder hos Visma Services AS i Ski, og var daglig leder i et større autorisert regnskapsbyrå fra 2013 til mai 2020. 

Bistand i skatterelaterte spørsmål, selskapsstrukturer, råd og veiledning er noe av det Lars Eirik har drevet mest med, i tillegg til regnskapsføring for bedrifter innenfor de aller fleste næringer. Han har også erfaring innen primærnæringen fiske og fangst. 

Lars Eirik holder til i Moss.

  • LinkedIn
Katinka 1.jpg

Katinka Eikebråten Partner/Regnskapskonsulent

Katinka jobber deltid i Freino Regnskap, og jobber i tillegg som flyvertinne. Hun har Bachelor og fagbrev innen reiseliv, og har studert økonomi, regnskap og bedriftsøkonomi. De siste årene har hun jobbet med regnskap for små og mellomstore selskap innenfor trening, servering, fotografi/film, og byggebransjen. 

Katinka holder til i Ski, men reiser gjerne ut til kunder over hele Østlandet. 

  • LinkedIn
Jørn-Anders 1.jpg

Jørn-Anders Frydenlund Partner/Regnskapskonsulent

Jørn-Anders holder til i Moss, og har en bachelor i ØKAD fra høgskolen i Østfold. Han har 12års erfaring fra regnskapsbyrå, og er godt kjent med flere forskjellige regnskapssystemer. 

Han har erfaring med regnskap for kunder fra flere ulike bransjer gjennom årene, og har hatt flest kunder fra byggebransjen, renhold og service, kafé, frisør, inkasso, og  Norskregistrert Utenlandsk Foretak (NUF)

  • LinkedIn
bottom of page